Project

Claremont Place, Bath

This project was set in a period property with some quirky features. The bathroom is set over two levels and some steps with two distinct zones. The lower area is the practical frequently used area near the entrance with the wall hung basin & vanity unit and also the wall toilet hung toilet taking up half the steps width. The upper zone is the relaxing bathing area with a view out the window and within reach a heated towel rail for a dry towel.

 

The use of two large bespoke mirrors has given the illusion of a larger room and helps bounce the natural light around. The white/grey marble tiles give a classic and fresh feel of the room and seamlessly make the room merge as one even though it is made up of two levels.

Brands Used On This Project

Like what you see?
Book an appointment with one of our friendly staff today.

Book an Appointment