Project

Sydney Road, Bath

The shower in this project was tricky as the toilet waste had to run within the space that the shower was going. This was overcome by boxing out with a false wall and this also created a very practical seat in the corner. This area was then tiled and the back walls of the shower seat was clad in wall panelling which turned out to be a quirky design feature. 

 

The fitted furniture added some storage whilst also helping to hide the pipework. The mirror cabinet provided more storage and a neat solution for hiding a charger socket.

 

The back to wall bath fits perfectly in place and gives the illusion of a freestanding bath whilst joining to the back wall for a watertight seal and not taking up much room when you enter the room.

Brands Used On This Project

Like what you see?
Book an appointment with one of our friendly staff today.

Book an Appointment