Project

Oldland Common, Bristol

Some stylish bathrooms installed at this property by the talented team at Aquabathrooms. The space around this bath was boxed in to conceal the pipework which also allowed for the long recess storage box behind it. It also left space for a concealed valve and waterfall style overflow filler meaning no spout was required. A luxurious effect is to add some lights to the front of the bath panel to give some fabulous mood lighting. 

 

In the smaller cloakroom they have also used some tiled boxing behind the wall hung toilet and basin with wall hung vanity furniture. This half height false wall is used to hide the toilet cistern and frame and also the pipework for the basin. There needs to be some reinforcement behind the wall mounted basin for support or you can also buy purpose built steel frames for this too. The glamorous lights have been added underneath the toilet and basin for practical low level lighting which also accentuates the fact the basin and toilet are wall hung, making the floor space seem larger.

Brands Used On This Project

Like what you see?
Book an appointment with one of our friendly staff today.

Book an Appointment