Project

Charles Wesley Court, Bristol

Our designers had a lot of space to work with for this bathroom as you can see, but it’s been kept simplistic and tidy.

The freestanding bath and the mixer tap gives a real sense of decadence. A tall multi rail radiator has been situated next to the bath to provide both plenty of heat, and lots of storage for towels within easy reach. A close coupled toilet and cistern means that extra building work wasn’t required  in order to be fitted, also the fully enclosed pan style prevents dirt from building up in hard to reach areas and so much easier cleaning. 

The shower enclosure is situated atop a plinth which has been built up to allow for the waste to be plumbed in without interfering with the existing floor. A stud wall has been used though to house the plumbing for the shower which hides any plumbing and has allowed for some alcoves to be created to add additional storage. 

A wall mounted basin unit and fitted basin continues the clean design, complete with a matching black mixer tap and towel ring. The mirror above this illuminates and is controlled by an infra-red sensor. It also features an integrated demister pad to keep it mist free.

Throughout the room, tiles have been used on both the floor and the walls to prevent any damp escaping into the surrounding structure. This also allows for easy wipe-down cleaning.  The customer has provided a stunning picture composed of 4 panels, the bright colours of this perfectly offset the neutral tones of the room and provide a focal point. 

 

 

Brands Used On This Project

SQ4 1 SQ3 1 SQ5 1 SQ6 1 SQ1 2 SQ2 2 3DSQ3 3DSQ4 3DSQ1 3DSQ2

Like what you see?
Book an appointment with one of our friendly staff today.

Book an Appointment