Project

Holt, Trowbridge

This bathroom in a lovely old house in the beautiful village of Holt was originally populated with a tired looking bath, basin and pedestal and a close coupled toilet. The owners had a colourful adaptation of a modern country style in mind and with our design team and their clear vision of tile design and wall colour we think the result is just Wow!

The level access walk in shower, and the clever use of the quirky nooks and crannies in the room gives the room so much more space than before. Hiding the cistern and pipe work in some of the shelving tidies up the pipework and makes cleaning that much easier.      

Brands Used On This Project

Bathroom project - Total Bathrooms Bathroom project - Total Bathrooms Bathroom project - Total Bathrooms

Like what you see?
Book an appointment with one of our friendly staff today.

Book an Appointment