Project

Master Ensuite, Charlcombe

The master en-suite for this project is a very calming room. No clutter, pale colours and soft light combine to provide a modern, functional but most importantly, comfortable space. 

Much like the guest room in the property, the walk in shower enclosure has utilized a slim but very long tray to provide plenty of space. The controls are situated at the entrance along with the heated towel rail so that everything is in easy reach and you don’t have to get wet whilst the water gets up to temperature, and so you can just step out of the water without fiddling with the controls first. The basin unit has then been placed directly next to this so that you have access to all of the storage it provides, as well as leaving it close to fresh towels.

Both the mirror and the raised section beside the toilet are finished with LED lighting which provides a soft white light to supplement the small window beside the basin. The gold brassware and unit handles provide a small but nice contrast to the otherwise very neutral colours. 

Before photos have been included so that you can see the significant transformation this bathroom underwent.

 

Brands Used On This Project

7 1 6 1 9 1 8 1 10 1 Master Before 1 Master Before 2

Like what you see?
Book an appointment with one of our friendly staff today.

Book an Appointment