Project

Trowbridge Road, Bradford-on-Avon

The earthy tones used in this bathroom give it an almost Mediterranean feel, making it feel warm and transporting you away, accentuated further by the customer’s addition of some lovely plants. The shower enclosure and toilet have been cleverly orientated so that although it’s quite a small room overall, you get the sensation of stepping into separate areas for each function. 

The wall hung toilet makes for easy cleaning and maintains a modern feel together with the broad basin that also accommodates some counter top space for the well-used essentials to be stored. An LED mirror cabinet not only adds even more storage, but also gives more light to a room and helps balance out the dark coloured panels and flooring. 

Finished off with a stylish heated towel rail, suspended well off the floor and low profile enough to not be obtrusive but also carefully placed to put towels in easy reach of both the basin and the shower enclosure.

Brands Used On This Project

R2 R1 R3 R4 I1

Like what you see?
Book an appointment with one of our friendly staff today.

Book an Appointment