Project

Chepstow, Wales

The sloping ceiling caused a few complications with this shower room design which meant that a bespoke shower enclosure was needed. A digital shower was also used which took advantage of the roof space above. The coloured and textured shower tray blended well into the floor tiles and has anti-slip properties. Being a tray with no tiles or grout lines means it is far easier to keep clean compared to wetroom trays.

 

The gorgeous wall hung basin has a very handy slab to the side of it for resting toiletries and the vanity unit below has an aluminium, handle-less drawer front which is very water resistant. The illuminated mirror with demister pad and bluetooth connection with speakers also has task lighting and for mood lighting there is a wall light above. For even more storage there is a wall mounted tall boy to the side. 

 

Brands Used On This Project

Like what you see?
Book an appointment with one of our friendly staff today.

Book an Appointment