Project

Family Bathroom, Charlcombe

This bathroom went through a significant update when it was redesigned, as can be seen from the before and after photos!

The old toilet, bath and basin were done away with entirely and replaced with stylish modern units with smooth corners, the bright white porcelain offset by striking dark blue furniture and panels. This has also been replicated in the details of the floor tiles.  Recessed downlights have been installed in the ceiling, the storage alcoves and even underneath the wall mounted basin unit.

The wall hung unit and toilet pan allow for easy cleaning and give an illusion of even more space in this already spacious room. The toilet cistern is now completely hidden in the wall and the cavity has been re-used to create storage alcoves above the toilet and sink.

Brands Used On This Project

5 1 2 1 4 1 3 1 Family Before 2 Family Before 1

Like what you see?
Book an appointment with one of our friendly staff today.

Book an Appointment